Selectează o Pagină

Oricine poate avea o boala alimentara, dar oamenii din anumite grupuri sunt mai susceptibili sa se îmbolnaveasca si sa aiba o boala mai grava. Aceste grupuri sunt:

  •     Copii mici (incepand cu perioada de diversificare a alimentatiei)
  •     Femeile însarcinate
  •     Adulti in varsta de 65 de ani si peste
  •     Persoanele cu sistem imunitar slabit

Este deosebit de important sa luati masuri pentru a preveni aceste boli.

Exista trei motive bune pentru a incepe sa va spalati fructele: murdarie, microorganisme si agenti patogeni umani.

Murdaria de pe fructe si legume contine adesea ingrasaminte naturale.

Potrivit Food and Drug Administration (FDA), fructele si legumele pot fi, de asemenea, contaminate de animale si de o igiena slaba in randul lucratorilor care manipuleaza produsele inainte de cumparare.

Microorganismele cum ar fi mucegaiul si bacteriile, lucreaza din greu pentru a va strica produsele proaspete (aproximativ 20% din totalul produselor sunt pierdute datorita deteriorarii cauzate de microorganisme).

Agenti patogeni umani precum E.Coli, Salmonella, hepatita A sau Stafilococul auriu, ar putea trai pe suprafata marului pe care sunteti pe punctul de a-l musca, producandu-va imbolnavire.

Pentru sanatatea dvs., urmati acesti pași:

  • Aveti grija atunci cand cumparati si transportati produse sa evitati sa le zgariati sau sa le deteriorati. In caz contrar, pesticidele si alte substante nocive pot ajunge in interiorul produsului.
  • Spalati toate produsele sub apa rece.Veti reduce cu 10% cantitatea de pesticide de pe ele.
  • Pastrati produsele in frigider după spalare si taiere. FDA recomands depozitarea acestora la o temperatura intre 3-5 grade C.
  • Acesti pasi se aplica tuturor fructelor si legumelor – chiar si celor cu coaja tare.
  • In ceea ce priveste cartofii, pepeni verzi si cei galbeni: acestea ar trebui să fie spalate inainte de a le taia pentru a impiedica raspandirea bacteriilor in miezul lor în timp ce taiati cu un cutit.
  • Legumele cum ar fi salata verde sau broccoli si unele fructe (inclusiv cele mai multe boabe și merele) ar trebui spalate chiar înainte de a le mânca. Timpul de valabilitate al acestora scade după ce au fost spalate si creste probabilitatea de dezvoltare a mucegaiurilor
  • Nu introduceti niciodată produsul in apa. Inmuierea nu va spala murdaria (ci va lasa produsul sa stea mai mult an apa contaminata). De asemenea, se recomanda să nu folositi sapunuri, detergenti de vase, etc.

Când nu spălați contaminanții de pe fructele si legumele dvs., va puteti expune la riscul de a ingera aproximativ 14 pesticide diferite pe zi. Asa ca incercati sa gasiti o solutie cat mai eficienta de a le spala.

Noi va recomandam produsul nostru, 100% natural, care elimina reziduurile de pesticide si curata cu succes bacteriile de pe fructele si legumele pe care le consumati.

Incercati-l si bucurati-va de sanatate!

23% reducere de Paște la produsul:

 Scallo-P!

Ofertă valabilă în perioada:

20 Aprilie - 19 Mai