Selectează o Pagină

Despre Noi

Suntem agent de import/export și colaborăm cu companii din Japonia.

De la bun început, misiunea noastră a fost să introducem pe piața românească produse selectate, de înaltă calitate.

Pentru început am importat din Japonia și dorim să comercializăm pe piața europeană, pulberea naturală de curățare, Scallo-P.

Acest agent de curățare japonez este unic în capacitatea sa de a elimina toate substanțele chimice utilizate pentru conservarea fructelor și legumelor.

Scallo-P elimină toate urmele de îngrășăminte, pesticide, ceară, agenți de colorare artificiali și alți contaminanți, oferind clienților noștri o dietă îmbunătățită și mai sănătoasă.

Scopul nostru este de a  dezvolta canale de distribuție care să permită mai multor comunități să beneficieze de avantajele pe care le aduce acest produs cu adevărat unic.

Vă așteptăm cu drag întrebările  dumneavoastră la adresa contact@scallo-p.ro sau pe Facebook.

Despre Scallo-P

Formula chimică a „calciului din cochilii calcinate” este la bază CaO (oxid de calciu), dar se transformă în Ca(OH)2 (hidroxid de calciu) prin absorbția umezelii din aer. În procesul de fabricație, „Scallo-P” este transformat în hidroxid de calciu prin adaosul obligatoriu de umezeală. Caracteristica avantajoasă a hidroxidului de calciu este că previne generarea de căldură și evită deteriorarea calității odată cu trecerea timpului.

Când pulberea de „calciu din cochilii calcinate” este dizolvată în apă, soluția creată devine puternic alcalină și va avea o acțiune agresivă de îndepărtare a bacteriilor. Această soluție va elimina mai multe tipuri de bacterii dar va avea și o acțiune de curățare pentru îndepărtarea substanțelor chimice agricole solubile de la suprafața fructelor sau legumelor (deoarece substanțele chimice agricole nu se pot dizolva în apă obișnuită, dar substanțele chimice, în general prin natura lor, sunt ușor de dizolvat în soluție alcalină).

Prin urmare, formula chimică formală a „Scallo-P” este Ca(OH) 2 (hidroxid de calciu), iar valoarea pH medie corectă din cadrul testelor efectuate cu apă distilată este pH12.7 .

Doar cu titlu de referință, o asemenea valoare a pH-ului va scădea puțin dacă testarea este efectuată cu apă de la robinet care se găsește în mod normal în gospodării, deoarece apa de la robinetele rezidențiale conține oricum unele impurități sau substanțe acide introduse intenționat în cantități destul de mici, și nu este în niciun caz apă distilată pură. Pulberea este de asemenea solubilă în apă dură, menținând un pH alcalin suficient de corespunzător pentru curățarea, probabil, și în apă de la robinet care se găsește în mod normal în gospodării.

Motivele pentru care „Scallo-P” are o acțiune pozitivă excelentă în indepartarea bacteriilor și a substanțelor chimice folosite în agricultură, constau în faptul că toate cochiliile de scoici, 100% material-ingredient pur, provin din prefectura Aomori (partea nordică a Japoniei continentale)  la care se adauga know-how-ul de standard înalt al tehnologiei de producție. Metoda de obtinere a Scallo-P se bazează pe experiența absoluta și pe cunoștințele de specialitate excelente ale producătorului.

Pe scurt, „Scallo-P” este un ingredient pur natural care este absolut sigur pentru sănătate.

Testele facute de producător, arată că Scallo-P îndepărtează atât pesticidele cât și bacteriile și mucegaiurile de pe fructele și legumele crude dar și de pe cele congelate.

Testele sunt efectuate de  Compania Tehnico-Științifica din Tokyo, de Institutul  Asociația de Igienă Alimentară, Institutul de Cercetare Tehnologică Alimentară Tokyo și de Laboratorul de Teste Biologice, Centrul de testare KAKEN.

Categorii

Despre Noi

Suntem agent de import/export și colaborăm cu companii din Japonia.

De la bun început, misiunea noastră a fost să introducem pe piața românească produse selectate, de înaltă calitate.

Pentru început am importat din Japonia și dorim să comercializăm pe piața europeană, pulberea naturală de curățare, Scallo-P.

Acest agent de curățare japonez este unic în capacitatea sa de a elimina toate substanțele chimice utilizate pentru conservarea fructelor și legumelor.

Scallo-P elimină toate urmele de îngrășăminte, pesticide, ceară, agenți de colorare artificiali și alți contaminanți, oferind clienților noștri o dietă îmbunătățită și mai sănătoasă.

Scopul nostru este de a  dezvolta canale de distribuție care să permită mai multor comunități să beneficieze de avantajele pe care le aduce acest produs cu adevărat unic.

Vă așteptăm cu drag întrebările dumneavoastră la adresa contact@scallo-p.ro sau pe Facebook.

 

Despre Scallo-P

Formula chimică a „calciului din cochilii calcinate” este la bază CaO (oxid de calciu), dar se transformă în Ca(OH)2 (hidroxid de calciu) prin absorbția umezelii din aer. În procesul de fabricație, „Scallo-P” este transformat în hidroxid de calciu prin adaosul obligatoriu de umezeală. Caracteristica avantajoasă a hidroxidului de calciu este că previne generarea de căldură și evită deteriorarea calității odată cu trecerea timpului.

Când pulberea de „calciu din cochilii calcinate” este dizolvată în apă, soluția creată devine puternic alcalină și va avea o acțiune agresivă de îndepărtare a bacteriilor. Această soluție va elimina mai multe tipuri de bacterii dar va avea și o acțiune de curățare pentru îndepărtarea substanțelor chimice agricole solubile de la suprafața fructelor sau legumelor (deoarece substanțele chimice agricole nu se pot dizolva în apă obișnuită, dar substanțele chimice, în general prin natura lor, sunt ușor de dizolvat în soluție alcalină).

Prin urmare, formula chimică formală a „Scallo-P” este Ca(OH) 2 (hidroxid de calciu), iar valoarea pH medie corectă din cadrul testelor efectuate cu apă distilată este pH12.7 .

Doar cu titlu de referință, o asemenea valoare a pH-ului va scădea puțin dacă testarea este efectuată cu apă de la robinet care se găsește în mod normal în gospodării, deoarece apa de la robinetele rezidențiale conține oricum unele impurități sau substanțe acide introduse intenționat în cantități destul de mici, și nu este în niciun caz apă distilată pură. Pulberea este de asemenea solubilă în apă dură, menținând un pH alcalin suficient de corespunzător pentru curățarea, probabil, și în apă de la robinet care se găsește în mod normal în gospodării.

Motivele pentru care „Scallo-P” are o acțiune pozitivă excelentă în indepartarea bacteriilor și a substanțelor chimice folosite în agricultură, constau în faptul că toate cochiliile de scoici, 100% material-ingredient pur, provin din prefectura Aomori (partea nordică a Japoniei continentale)  la care se adauga know-how-ul de standard înalt al tehnologiei de producție. Metoda de obtinere a Scallo-P se bazează pe experiența absoluta și pe cunoștințele de specialitate excelente ale producătorului.

Pe scurt, „Scallo-P” este un ingredient pur natural care este absolut sigur pentru sănătate.

Testele facute de producător, arată că Scallo-P îndepărtează atât pesticidele cât și bacteriile și mucegaiurile de pe fructele și legumele crude dar și de pe cele congelate.

Testele sunt efectuate de  Compania Tehnico-Științifica din Tokyo, de Institutul  Asociația de Igienă Alimentară, Institutul de Cercetare Tehnologică Alimentară Tokyo și de Laboratorul de Teste Biologice, Centrul de testare KAKEN.

Categorii