Selectează o Pagină

Ne-am propus să îi ajutăm pe cei interesați! Dorim să venim în întâmpinarea celor ce doresc sa meargă pe drumul anevoios al alegerilor ce trebuiesc făcute pentru a avea o viață sănătoasă.

Începând cu 1 octombrie 2018, comandați legumele și fructele pe care doriți sa le achiziționați, la o adresa de e-mail pe care o vom pune la dispoziția dumneavoastră în zilele următoare. Toate produsele sunt proaspete și de calitate și vor fi achiziționate de la partenerii noștri. Noi le vom spăla cu Scallo-P și le vom ambala. Le veți putea ridica a doua zi, curate, fără ceară, fără pesticide. Este simplu și curat. Revenim cu detalii.

O sa intrăm pe piață, cu un nou tip de dulceață, din fructe 100% naturale, spălate cu Scallo-P. Dulceața pe care o oferim va fi fără conservanți, fără zahar, fără reziduuri de pesticide sau alte chimicale, fără ceară. Produsul va fi fabricat în România de partenerii noștri. Va fi un produs nou, inovativ, care să aducă un plus de valoare conceptului de 100% natural: va fi 100% natural dar si mai curat deci mai sanatos.